Προς: Ιατρικό σύλλογο Σερρών
   
   
Αγαπητά μέλη, σας γνωστοποιούμε την δραστηριοποίηση του “IKAROS-AEROPARK”, το 1ο εναλλακτικό parking για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ’’.
Το “IKAROS-AEROPARK” ιδρύθηκε τον Μάιο του 2012, όπου στο διάστημα αυτό των 9 μηνών λειτουργίας του, έχει στο ενεργητικό του πάνω από 2500 ευχαριστημένους πελάτες. Εδρεύει στο 14 χλμ. Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, στην διασταύρωση του REGENCY CASINO, σε απόσταση μόλις 1500 μέτρων από το αεροδρόμιο, μεταβαίνουμε σε αυτό σε λιγότερο από 3 λεπτά. 
Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στάθμευσης για όσους ταξιδεύουν αεροπορικώς από το αεροδρόμιο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ’’, και φτάνουν σε αυτό με το αυτοκίνητο τους. Οι υπηρεσίες στάθμευσης περιλαμβάνουν, αφενός την φύλαξη του αυτοκινήτου σας, όπου καλύπτεται:
·        με 24ωρη παρουσία ανθρώπων
·        ισχυρή περίφραξη του χώρου
·        ισχυρό φωτισμό
·        καταγραφή του χώρου επί 24ώρου βάσεως, από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης
και αφετέρου την άμεση και δωρεάν μεταφορά σας, προς και από το αεροδρόμιο, με το άνετο και πολυτελές MINIBUS μας.
Κατά την παραμονή σας στον χώρο μας μπορείτε να κάνετε χρήση του WIFI internet, απολαμβάνοντας μια κούπα καφέ, εντελώς δωρεάν, όπου στο χρονικό διάστημα αυτό, το προσωπικό του “IKAROS-AEROPARK” θα φροντίσει για την φορτοεκφόρτωση των αποσκευών σας. Σας γνωστοποιούμε ακόμα, ότι παρέχουμε υπηρεσίες φροντίδας του αυτοκινήτου σας εντελώς δωρεάν όπως:
·        έλεγχο στάθμης λαδιών
·        έλεγχο στάθμης υγρών ψυγείου
·        έλεγχο στάθμης και συμπλήρωση νερού υαλοκαθαριστήρων
·        έλεγχο πίεσης ελαστικών
·        χρήση starter για την εκκίνηση του αυτοκινήτου σας
επίσης όταν επιστρέψετε, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε το όχημα σας πλυμένο και καθαρό (κόστος πλυσίματος Μέσα-Έξω στο χέρι Μόλις 8 ευρώ). 
Τέλος, στο οικονομικό σκέλος της παρουσίασης του “IKAROS-AEROPARK”, σας προσφέρουμε την πιο συμφέρουσα και Αντικειμενικήυπηρεσία στάθμευσης, όπου μπορείτε μέσα από το site μας:www.ikaros-aeropark.com στην μηχανή ελέγχου κόστους, να εισάγετε τις ημερομηνίες και τις ώρες, άφιξης και αναχώρησης σας από τον χώρο μας και να πληροφορηθείτε για το αντίτιμο που θα κληθείτε να καταβάλετε κατά την έξοδο σας, συνυπολογίζοντας πάντα και τηνΈκπτωση -5% που προσφέρει το “IKAROS-AEROPARK” στα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι το κόστος στάθμευσης ανέρχεται στο 1 ευρώ/ώρα για τις πρώτες 6 ώρες και 0.30 λεπτά/ώρα έπειτα (Ελάχιστη χρέωση παραμονής 12 ώρες, κόστος 7,8 ευρώ ή 7,40 ευρώ εάν πρόκειται για τα μέλη του συλλόγου). Σας παραθέτουμε ορισμένα παραδείγματα τιμολόγησης:
·        15 ώρες κόστος 8,7 ευρώ ή 8,3 ευρώ για μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών
·        20 ώρες κόστος 10,2 ευρώ ή 9,7 ευρώ για μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών
·        30 ώρες κόστος 13,2 ευρώ ή 12,6 ευρώ για μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών

·        48 ώρες κόστος 18,6 ευρώ ή 17,7 ευρώ για μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών
Επίσης σας ενημερώνουμε για την προσφορά:
·        εβδομαδιαίας στάθμευσης με κόστος 50,0 ευρώ ή 47,5 ευρώ για μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών

·       μηνιαίας στάθμευσης με κόστος 90,0 ευρώ ή 85,5 ευρώ για μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών και δώρο το εξωτερικό πλύσιμο του αυτοκινήτου σας.
   
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες-κρατήσεις είμαστε διαθέσιμοι στο τηλ: 2310-486000, fax: 2310-486001,
Email: info@ikaros-aeropark.com 

   
   
Με εκτίμηση,
IKAROS-AEROPARK